Máte rádi Rekola? Přidejte se k nám do týmu ještě před začátkem nové sezóny!


Máte rádi Rekola? Přidejte se k nám do týmu ještě před začátkem nové sezóny!

Sezóna 2018 už pomalu klepe na dveře a v naší kanceláři a dílně je pár prázdných míst, která bychom rádi zaplnili! V průběhu minulých let se nám podařilo přeměnit Rekola z volnočasové aktivity ve službu, která každý den slouží tisícům uživatelů v dopravě či při odpočinku. Potřebujeme proto přibrat do našich řad posily, které by nám v naší cestě pomohli. Hledáme kolegy, kteří stejně jako my věří, že každé město si zaslouží vlastní bikesharing.

Koordinátor/ka a manažer/ka prodeje (Praha, Liberec)

Koordinátor je klíčovým člověkem pro hladký chod Rekol v každém městě. Zajišťuje hladký průběh provozu, aby vše probíhalo, jak má, a stará se o dodržení termínů. Také má ve svém městě na starosti zařizování partnerů, nejrůznějších spoluprací a hledá možnosti, jak bychom mohli pomoci tamějším firmám. Jsou pro nás důležité jak organizační schopnosti a pečlivost, tak kreativní myšlení, zkušenosti s prací na obchodní pozici výhodou.

V případě pražského koordinátora se jedná o pozici na plný úvazek v naší pražské kanceláři v Holešovicích, v Liberci potom na částečný úvazek.

Servisman (Praha, Liberec, Brno, České Budějovice, Olomouc)

Hledáme servismana na pomoc k našim servismanům do dílny. Náplní bude stavba a servisování kol v dílně, oprava drobných závad kol na ulici, práce s mobilní a webovou aplikací. Je pro nás důležité udržet vozový park v bezvadném stavu, aby tak kola mohla plnit svou roli v dopravě a bez problémů tak sloužit rekolistům. Náš nový servisman by měl být fyzicky zdatný aktivní cyklista, s trestní bezúhonností a zkušenostmi s opravami kol. Kromě financí budou servismanovi odměnou nové znalosti a nestereotypní práce v týmu, který mění způsob pohybu ve městě tisícům lidí.

V Praze se jedná o pozici na plný úvazek, výhodou je řidičský průkaz skupiny B.
V Liberci se jedná o pozici na částečný úvazek, řidičský průkaz skupiny B je nutný. 
V Brně se jedná o pozici na částečný úvazek na DPP (minimálně 40h / měsíčně); status studenta nevadí.
V Českých Budějovicích se jedná o pozici na částečný úvazek na DPP (minimálně 30h / týdně).
V Olomouci se jedná o pozici na částečný úvazek na DPP (minimálně 30h / měsíčně); status studenta nevadí.

Řidič auta s přívěsným vozíkem (Praha)

.Potřebujeme řidiče pro zavážky kol do centra města, na odlehlá místa a na pražské kopce. Kola nám občas dlouho odpočívají pod kopcem, u řek, a nemohou tak dělat radost rekolistům na kopci. Díky zavážení jsou k dispozici tam, kde dělají našim rekolistům radost.

Jedna se o plný úvazek, ale lze začít i s brigádou. Kola se budou rozvážet jak přes den, tak i mimo dopravní špičku — po večerech, možná v noci, případně ráno. Požadujeme řidičský průkaz B, znalost Prahy a zkušenost s řízením dodávky ve městě. Mimo jiné se náš řidič musí kamarádit s chytrým telefonem, protože jeho práce bude spjata s používáním naší aplikace. Řidič by měl být fyzicky zdatný člověk. Na vozík se nám vejde 11 kol a každé něco váží. ;)

Customer Care manažer/ka (Praha)

Myslíme si, že klíčová schopnost rekol je vyřešit jakýkoliv problém našich uživatelů. Případně proaktivně zabránit, aby vůbec nastal. Ať už se pokazí cokoliv, tak se snažíme k problému postavit čelem a vyřešit jej ku prospěchu obou stran. Od Niny a Marty se naučíte, jak se dá dělat kvalitní zákaznický servis, a jaké to je být na začátku menší firmy s globální vizí. Hledáme výpomoc, která by s chutí odpovídala na dotazy naším milým rekolistům, řešila jejich obtíže a drobné provozní problémy. Potřebujeme angličtinu na komunikační úrovni. Jedná se o práci na částečný úvazek v pražské kanceláři v Holešovicích.

Zaujali jsme vás? Napište nám na prace@rekola.cz do 23.2. a my se vám ozveme. :) Šiřte mezi kamarády, známé a kolegy.

Moc děkujeme!

Váš tým z Rekol ❤